

The Shifting Role of Organization Development in Business

Time	Session	Speaker/Facilitator & Topic	Notes
7:45-8:30	Arrival, Breakfast, Networking	N/A	Networking
8:30-8:45	Opening Comments/Logistics	Conference Chair/STL-ODN President	15 minutes
8:45-9:45	Session I: CEO Business Perspective	Facilitated by <u>Dr. Ann Beatty</u> , President, Psychological Associates; <u>Donna Martin</u> , CEO, Girl Scouts of Eastern Missouri <u>Seth Leadbeater</u> , CEO, Commerce Bank, St. Louis Region Topic : Macro-Level Discussion on Challenges Businesses are	60 minutes
9:45-10:00	Morning Break	Facing in Today's Climate N/A	
10:00-11:00	Session II: Morning Address	Dr. Gary Mangiofico, Associate Dean of Fully Employed and Executive Programs and Practitioner Faculty of Organizational Theory and Management	60 minutes
		Topic : The Shifting Role of Organization Development in Business	
11:00-12:30	Session III: Morning Session	Rob Kaiser, Partner, Kaplan Devries; Susan Duff, Director of Leadership Development, Sisters of Mercy Health System Topic: Does the strength based approach to leadership development	90 minute pres and Q&A
		work? Two Points of View	
12:30-1:30	Lunch	N/A	Networking
1:30-2:45	Session IV: Concurrent Sessions	Dr. Christian D Boyd, Executive Director, Celtic Hound Ministries Topic: Trust and Belonging: Practicing OD in Small, Non-Profit Organizations Toby Elwin, PMP, Enterprise OD Consultant, Blue Cross Blue Shield Topic: Social Media and OD	75 minute pres and Q&A
2:45-3:00	Afternoon Break	N/A	
3:00-4:15	Session V: Closing Session	Dr. Kristofer Fenlason, Manager-Talent Assessment, 3M Leslee Small, Consultant, Small Strategies Dr. Kyle Lundby, Director - Asia Pacific Region, Valtera – Topic: How to Cultivate a Culture of Innovation	75 minute pres and Q&A
4:15-4:30	Closing Comments	Conference Chair/STL-ODN President	15 minutes
		I control of the cont	1